Chiar nu se pot inlatura "slabiciunile" de soft ?!
Moderators: Mihai Berbec, Liviu Paunescu
-
Virgil Nicula
- Euler
Chiar nu se pot inlatura "slabiciunile" de soft ?!
Ce se intampla de nu ne putem loga decat prin cel putin doua incercari ? Acest "necaz" la care se adauga LaTeX - ul cu \( ...\( \) \)\( \( plus alte disparitii si/sau modificari "miraculose" pot constitui motive temeinice ca unii useri sa renunte la acest site. Si ar fi pacat deoarece este cel mai bun site romanesc de matematica si care se adreseaza tuturor nivelelor (gimnaziu, liceu, facultate). \) \)
-
Mihai Berbec
- Pitagora
Re: Chiar nu se pot inlatura "slabiciunile" de sof
Bifati casuta unde scrie " Log me on automatically each visit" si va veti loga automat de fiecare data cand intrati pe site !Virgil Nicula wrote:Ce se intampla de nu ne putem loga decat prin cel putin doua incercari ?
-
Bogdan Cebere
- Thales
Un alt motiv ar putea fi : poate prima data cand v-ati logat pe site ati introdus parola gresit si chiar daca aveti bifat " Log me on automatically each visit", nu veti fi logat pt. ca a ramas in memorie acea parola...
Pentru a remedia, trebuie:
*pentru Internet Explorer sa dati Delete cookies din Tools->Internet Options
*pentru Firefox sa mergeti Tools->Clear private Data si bifati Saved passwords.
(Firefox si Internet Explorer,IE, sunt browsere pt internet)
Cred ca acel buton cu Tex din editor face treaba mai usoara... \) \)
*pentru Internet Explorer sa dati Delete cookies din Tools->Internet Options
(Firefox si Internet Explorer,IE, sunt browsere pt internet)
\( \(Virgil Nicula wrote:Acest "necaz" la care se adauga LaTeX - ul cu \( ...\( \) \)\( \( ... \) \)
Cred ca acel buton cu Tex din editor face treaba mai usoara... \) \)
Last edited by Bogdan Cebere on Fri May 16, 2008 12:07 pm, edited 1 time in total.
-
Virgil Nicula
- Euler
Dl. Bae, eu ma refeream la un user normal, nu la mine ....bae wrote:Pai daca nu ati renuntat dvs, care v-ati "plans" de toate si cel mai mult dintre toti, poate ca nu vor renunta nici altii.![]()
Evident ca procedez asa de multa vreme ...Mihai wrote:Bifati casuta unde scrie " Log me on automatically each visit" si va veti loga automat de fiecare data cand intrati pe site !
Prima chestie este exclusa iar ultima cred ca m-am obisnuit prea mult cu ... dolarii aici.Bogdan Cebere wrote:Un alt motiv ar putea fi : poate prima data cand v-ati logat pe site ati introdus parola gresit si chiar daca aveti bifat " Log me on automatically each visit", nu veti fi logat pt. ca a ramas in memorie acea parola...
*pentru IE sa dati Delete cookies din Tools->Internet Options
Cred ca acel buton cu Tex din editor face treaba mai usoara...
Celelalte doua din mijloc, desi ma lasa in ceata, le voi incerca. Iata ca am incercat si am reusit.
Ce inseamna *pentru IE ?! Am riscat si am dat Delete cookies din Tool --> Internet Options si merge tot prost.
Are vreo alta consecinta nasoala acest delete cookies ?!
Chestia *pentru Firefox ... nu inteleg. Este vorba de alt sistem de operare ?! Sunt cam profan in chestiile astea ...
Va multumesc mult Mihai si Bogdan !
-
Bogdan Cebere
- Thales
Se sterg parolele salvate si alte lucruri (dar nu e nimic periculos)....Virgil Nicula wrote: Are vreo alta consecinta nasoala acest delete cookies ?!
Firefox si Internet Explorer, IE, sunt browsere pt internet.
Pe MathLinks patiti la fel la Log In? E ciudat ca nici un user nu a mai reclamat aceasta problema aici...
-
Virgil Nicula
- Euler
Nu, pe MLS nu mi s-a intamplat niciodata. Insa si Cosmin Pohoata pateste aceeasi chestie.Bogdan Cebere wrote:Se sterg parolele salvate si alte lucruri (dar nu e nimic periculos)....Virgil Nicula wrote: Are vreo alta consecinta nasoala acest delete cookies ?!
Firefox si Internet Explorer, IE, sunt browsere pt internet.
Pe MathLinks patiti la fel la Log In? E ciudat ca nici un user nu a mai reclamat aceasta problema aici...
Vorbiti cu el, ca el stie bine informatica asta. Cu el va puteti intelege mult mai bine.
-
Virgil Nicula
- Euler
- Filip Chindea
- Newton
Subscriu la cele de mai sus.Bogdan Cebere wrote:Pe MathLinks patiti la fel la Log In? E ciudat ca nici un user nu a mai reclamat aceasta problema aici...
Ce mi se intampla mie: primul log-in nu are niciun efect (imi apare pagina principala ca si inainte), iar al doilea functioneaza.
Am rezolvat f. simplu: ma loghez doar cand mi se cere (apasand "post reply" pe un topic, de exemplu), iar atunci merge din prima.
Mentionez ca nu am aceeasi problema in browser-ul xHTML (de pe telefonul mobil)
PS. "Disparitiile miraculoase" de post-uri pot fi considerate cu greu o "problema tehnica"
Life is complex: it has real and imaginary components.
-
Bogdan Cebere
- Thales
Incercati cu Mozilla Firefox. Nu am astfel de probleme cu acest browser. Il puteti downloada de aici.
-
Claudiu Mindrila
- Fermat
- Alin Galatan
- Site Admin
- Beniamin Bogosel
- Co-admin