Regula (elementara) de postare
Moderators: Mihai Berbec, Liviu Paunescu
-
Virgil Nicula
- Euler
Dati cel putin un exemplu. Depinde de situatie. Daca folositi persoana a doua fara a mentiona cui va adresati atunci dati un quote pe textul aceluia. Eu, de exemplu, dau quote pe enuntul problemei propuse (care poate fi prea departe, cu cateva posturi in fata !) ca sa o am in fata, sa ma uit la ipoteza si concluzie nonstop ...
-
Virgil Nicula
- Euler
- Laurian Filip
- Site Admin
Eu sunt neutru in legatura cu aceasta chestie, dar nu vad de ce nu ati putea sa folositi "quote-le" pana scrieti mesajul, iar cand terminati, inainte sa dati submit, sa il stergeti.Virgil Nicula wrote:Dati cel putin un exemplu. Depinde de situatie. Daca folositi persoana a doua fara a mentiona cui va adresati atunci dati un quote pe textul aceluia. Eu, de exemplu, dau quote pe enuntul problemei propuse (care poate fi prea departe, cu cateva posturi in fata !) ca sa o am in fata, sa ma uit la ipoteza si concluzie nonstop ...
-
Mihai Berbec
- Pitagora
Re: Regula (elementara) de postare
Eu sunt acord...quote dupa quote ingreuneaza citirea.bae wrote:As zice ca atunci cand raspundem doar postului anterior sa nu-l mai citam. De acord?
-
Virgil Nicula
- Euler
bae wrote:Vreau sa-ti spun ca pe alte forumuri asta e una dintre regulile de postare.Laurian Filip wrote:Eu sunt neutru in legatura cu aceasta chestie
Eu sunt de alta parere ca sa nu spun ca ... nu sunt de acord. Nu inteleg cum ingreuneaza citirea. Mai ales ca, de exemplu, eu modific notatiile folosite si o pun in pagina redactat mai curat si corect. Asta-i placerea mea si nu cred ca pe alte forumuri exista o asemenea regula. Asta-i parerea mea. Daca vreti sa nu-mi faceti o asemenea placere, va priveste, voi hotarati. Numai bine, V.N.Mihai Berbec wrote:Eu sunt acord...quote dupa quote ingreuneaza citirea.bae wrote:As zice ca atunci cand raspundem doar postului anterior sa nu-l mai citam. De acord?
-
Virgil Nicula
- Euler
Exact, am o problema cu ... scrisul/redactatul mesajului. De data aceastabae wrote:PS Problema dvs este ca atunci cand scrieti pe un forum vreti sa o faceti
fara reguli sau dupa reguli proprii, ori asta nu e in ordine.
sunt de aceeasi parere cu dvs. - fara reguli sau dupa reguli proprii, cel putin in scris.
-
Mihai Berbec
- Pitagora
Va rog sa ma scuzati dl. Nicula dar imi rezerv "dreptul moral" de a interveni in discutie. Dl. Bae facea a facut o remarca [cu care sunt de acord] despre citarea posturilor, iar dvs deturnati discutia in stilul cu care deja incepem sa ne obisnuim. Nu stiu daca ati observat, dar daca sunt mai multe posturi intr-un topic si fiecare citeaza pe cel dinainte se ingreuneaza urmarirea ideilor si cititul rapid. Multi dintre cei care intra pe forumul asta probabil nu au timp la discretie sa stea sa descurce citarile in exces. Daca cineva posteaza o problema este clar ca in acel topic se va discuta despre problema aia, asa ca nu-si mai are rostul citatul posturilor dinainte.
V-a oferit cineva mai sus o solutie, de ce nu o incercati ?
V-a oferit cineva mai sus o solutie, de ce nu o incercati ?
-
Virgil Nicula
- Euler
Dupa parerea mea, doar la Laurian Filip vad ... logica cu care sunt de acord si o voi aplica chiar din acest moment.
@Mihai Berbec. Eu nu inteleg ce loc rezervat atribui tu "dreptului moral" aici, insa ai dreptul la o parere, ai dreptul sa ti-o sustii si in cele din urma ai obligatia sa te supui majoritatii. Acestor trei axiome ale unui dialog civilizat si democratic ma voi supune si eu in continuare. Dragul meu, iti respect parerea, insa voi proceda cum cred eu de cuviinta. Cei ce nu au timp ca mine, pot sari cu usurinta si peste "balastul" meu. Eu nu cred ca ii deranjeaza. Nu sunt obligati sa citeasca si apoi, ma recunosc usor, dupa avatarul din stanga. Imi pare rau, nu ai incotro, obisnuieste-te si cu ... prezenta mea aici. Si asa multi aici nici macar in redactarea enunturilor nu au timp, de ce sa ma mai mir la redactarea unei solutii. Fiecare cu ... pasarica lui. Eu nu as fi indraznit sa fac nimanui o asemenea observatie. Asta nu inseamna ca unii nu le pot face. Si mai ales ca aici, retineti, totu-i gratuit (aici nu se scrie la comanda cuiva). Eu am multi prieteni pe acest site, este adevarat ca multi dintre acestia sunt profesori de liceu si elevi si mai putin studenti si/sau universitari. Iata inca un motiv, pe langa multe altele, care ma retine aici. Si culmea, acestora le place sau mai exact, nu-i deranjeaza cum postez. Numai bine, V.N.Mihai Berbec wrote:Va rog sa ma scuzati dl. Nicula dar imi rezerv "dreptul moral" de a interveni in discutie. Dl. Bae facea a facut
o remarca .... despre citarea posturilor, iar dvs deturnati discutia in stilul cu care deja incepem sa ne obisnuim....