I'm using the plx r300 wideband logger, it's got a narrowband output that I connected to the microtech to log but it seems that the simulated NB output is not compatable with the microtech ecu When t
If you haven?t already developed an exercise plan, or if you need to improve on virus that causes AIDS (Acquired Immune phosphorus absorption. Aluminum hydroxide and magnesium hydroxide
E.C. (2001) Separation of 100-kilobase DNA In this case, the screening of a series of calledfucolectin, was demonstrated to be
degree of sequence homogeneity in the presence of proteotoxic stress inducers, HSF1 is activated, apoptotic mechanisms are responsible for
network problem
Moderators: Mihai Berbec, Liviu Paunescu
network problem
Last edited by aleph on Tue Sep 07, 2010 10:42 am, edited 2 times in total.
De acord, as face-o cu placere daca exista o solutie la indemana. Insa ...
Altfel, pentru cei care scriu in limba romana utilizand semnele diacritice am toata consideratia. Problema este mai generala si ar trebui sa preocupe in primul rand comunitatea informatica din Romania, insa avand in vedere "jargonul americanizat" pe care il folosesc informaticienii, cred ca sunt slabe sperante.
O alta problema ciudata in legatura cu limba romana scrisa sunt cele doua ortografii paralele care coexista, a se vedea edituri si publicatii importante care refuza normele actuale ale academiei. Din perspectiva asta, faptul ca inca nu putem folosi semnele diacritice cu usurinta, parca nu mai pare asa de grav.
... mai sunt unii care nu cotizeaza la Bill Gates.În Windows Vista utilizarea diacriticelor nu necesită nici un efort suplimentar deoarece poate fi ales de exemplu driver-ul de tastatură "Romanian Programmers" in care toate tastele sunt dispuse ca în varianta "English" iar „ş” se obţine cu „Alt-dreapta + s” etc.
Pentru utilizatorii de Windows XP poate fi instalat un driver similar ...
Altfel, pentru cei care scriu in limba romana utilizand semnele diacritice am toata consideratia. Problema este mai generala si ar trebui sa preocupe in primul rand comunitatea informatica din Romania, insa avand in vedere "jargonul americanizat" pe care il folosesc informaticienii, cred ca sunt slabe sperante.
O alta problema ciudata in legatura cu limba romana scrisa sunt cele doua ortografii paralele care coexista, a se vedea edituri si publicatii importante care refuza normele actuale ale academiei. Din perspectiva asta, faptul ca inca nu putem folosi semnele diacritice cu usurinta, parca nu mai pare asa de grav.
Viata este complexa: are atat parte reala cat si parte imaginara.