CUM ESTE PROFUL DE MATE?
Moderators: Mihai Berbec, Liviu Paunescu
CUM ESTE PROFUL DE MATE?
Profesorul meu de mate se numeste Cristian Olteanu shi il consider cel mai bun prof de mate; este glumet shi ne explica fiecare problema cu el facem cercul de mate shi cercul de performanta. El face matematica din placere si pasiune 
I am a BRANIAC 
-
Virgil Nicula
- Euler
Bravo, Vladut ! Ma bucur. Poate inviti prietenii si colegii tai pe acest Site. Aici sunt profesori foarte buni de gimnaziu care, precum profesorul tau, la scoala au cerc de matematica si cerc de performanta. In plus, tot din pasiune, "converseaza" cu voi aici. Numai bine si sa te "citesc" cat mai des pe aici !
Apropo, ce inseamna
Brainiac si "eu sunt un Brainiac ?! 
Apropo, ce inseamna
-
lasamasatelas
- Euclid
Raspuns la intrebarea din titlu:
Proful de mate e convergent. De ce? Pentru ca este monoton si marginit.
(Un banc pe care l-am auzit cu f. multi ani in urma, cand eram la liceu.)
Revenind la subiect, e imbucurator sa aud ca mai exista profi de mate care isi fac meseria cu pasiune. Mai ales in conditiile de astazi.
Proful de mate e convergent. De ce? Pentru ca este monoton si marginit.
(Un banc pe care l-am auzit cu f. multi ani in urma, cand eram la liceu.)
Revenind la subiect, e imbucurator sa aud ca mai exista profi de mate care isi fac meseria cu pasiune. Mai ales in conditiile de astazi.
-
Virgil Nicula
- Euler
Asa il vede unul divergent, adica nu are limita sau cocheteaza cu infinitul, adica se gandeste la nemurirea sufletului in orele de mate. Dupa parerea mea, asta nu inseamna neaparat ca este nemonoton sau nemarginit. Limbajul este paradoxal si contradictoriu. Asadar, prea multa logica lingvistica (a la Solomon Marcus) strica limbajului ... savoarea.lasamasatelas wrote:Proful de mate e convergent. De ce? Pentru ca este monoton si marginit
(Un banc pe care l-am auzit cu f. multi ani in urma, cand eram la liceu).
Numai bine, Virgil Nicula
- Dragos Fratila
- Newton
-
Virgil Nicula
- Euler
- bogdanl_yex
- Pitagora
-
Virgil Nicula
- Euler
Bogdane, chestia asta mi-am inchipuit si eu ca ar avea vreo legatura. Dar ce-i cu capul acela de mort cu cele doua oase sub barbie ?!bogdanl_yex wrote:Categoric....Dumneavoastra probabil ca sunteti cel mai \( "BRAINIAC" \). Vine de la "brain" care in engleza inseamna "creier".
Poate vrea sa exprime Caution sau chiar Acces interzis pentru nepoftiti sau cu tornade prin creier de nu le-a mai ramas nimic nici din creierul cel mic ...
- Dragos Fratila
- Newton
- bogdanl_yex
- Pitagora
-
Virgil Nicula
- Euler
Dupa parerea mea, "insigna" asta este de prost gust si departe din punct de vedere artistic de a marca ceea ce spuneti voi, adica ceea ce si-a propus. Ca multe alte insemne de pe aici, care nu fac altceva decat sa atraga copiii (uneori si adultii !) spre jucarii sau alte obiecte de proasta calitate si/sau putina cantitate la pretul afisat. Inclusiv mancare, gen Mac Donald sau Burger King, la care se dau gratuit si niste jucarii derizorii de plastic. De, economie de piata, competitie dura, moda si ... manageri-dresori.
Cel de sus a distribuit inteligenta muritorilor cu lingurita, sau cateva picaturi acolo, pentru ca acestia sa poata cel putin tine drumul drept.
Cel de sus a distribuit inteligenta muritorilor cu lingurita, sau cateva picaturi acolo, pentru ca acestia sa poata cel putin tine drumul drept.
- bogdanl_yex
- Pitagora
EEEEEHHH... Acum sa nu exageram!!! Baiatul a vrut sa iasa si el in evidenta prin ceva!!! Nu cred eu ca este atat de influentzat!! Doar e baiat destept si stie sa deosebeasca ce e bine de ceea ce e rau!!! 
"Don't worry about your difficulties in mathematics; I can assure you that mine are still greater"(Albert Einstein)
- bogdanl_yex
- Pitagora
Hmmm... Daca tot s-a facut remarca asta, sa tinem cont ca pe acest forum sunt si doamne/domnisoare, iar citatul cu ** este, cel putin, "usor" ofensator nu numai prin limbaj, ci si prin mesaj. A fi "baiat destept" nu tine loc chiar de orice.
Viata este complexa: are atat parte reala cat si parte imaginara.
-
Virgil Nicula
- Euler
Daca ne luam dupa vorba lui Becali (fost bisnitar de bilete la spectacole sau pe stadioane) ca a fi smecher (baiat de baiat - ce porcarie !) inseamna a fi destept, adica descurcaret, intr-un limbaj mai evoluat, adaptabil, atunci nu ne mai miram ca facem drumul de intoarcere, adica spre jungla. Si care-i problema ?! De ce societatea omeneasca sa faca exceptie de la legile firii, adica ale naturii - adaptabilitatea celui mai bine dotat, celui mai tare etc. Protectia sociala nu o regasim in natura. Iata "argumente" care insotesc atitudini ce ma oripileaza. Si foarte multi tineri nu fac exceptie de la acest mod de a gandi. Si uite asa un marinar si un diller de masini au ajuns sa conduca tara romaneasca. Hai Becali !