Buna!
Am nevoie de informatii!
As vrea sa ma inscriu la doctorat-matematica. Am sunat la Scoala Doctorala, insa nu am fost lamurita... As vrea sa stiu in ce consta admiterea la doctorat, care este tematica. Daca trebuie sa iau legatura cu un profesor-coordonator pt a-mi da tematica pt examen.
Trebuie sa am lucrari stiintifice publicate pt a ma inscrie la doctorat?
Care este nota minima pe care trebuie sa o am la terminarea facult. pt inscrierea la doctorat?
M-ar interesa geometria.
Va multumesc anticipat.
Scoala doctorala
Moderator: Liviu Paunescu
-
Liviu Ornea
- -
Cel mai bine este sa iei legatura cu viitorul indrumator de teza. Cu el stabilesti tematica examenului de admitere. De regula, candidatul vine cu o lista de zece subiecte (mai consistente) din care comisia alege unul sau doua.
Nu trebuie sa ai nimic publicat inainte de examen. Trebuie sa ai o diploma de master de la o universitate acreditata (sau snsb).
Nu stiu sa se impuna vreo nota minima de absolvire. Dar ar trebui intrebat Mircea Doman, el e acum secretarul scolii.
La noi la facultate, doctorat in geometrie conduc S. Ianus, I. Mihai, eu.
L.O.
Nu trebuie sa ai nimic publicat inainte de examen. Trebuie sa ai o diploma de master de la o universitate acreditata (sau snsb).
Nu stiu sa se impuna vreo nota minima de absolvire. Dar ar trebui intrebat Mircea Doman, el e acum secretarul scolii.
La noi la facultate, doctorat in geometrie conduc S. Ianus, I. Mihai, eu.
L.O.