Probleme din GM si alte reviste
Moderators: Mihai Berbec, Liviu Paunescu
Probleme din GM si alte reviste
Last edited by bae on Sat Feb 13, 2010 2:08 pm, edited 1 time in total.
- Bogdan Posa
- Pitagora
Sa zicem ca baza acestei ideei este buna, dar dumneavoastra credeti ca toti care vin la concursul Gazetei rezolva singuri problemele? Poate profesorul lui de la clasa nu are timp de el, poate nu il intereseaza sa rezolve din Gazeta, etc... La urma urmei scopul acestui forum este discutarea problemelor de matematica (fie ele si de la viitoarea internationala...
). Parerea mea.
Gradul de cultură al unei ţări se măsoară astăzi, prin nivelul matematic al locuitorilor ţării (André Lichnerowicz)
- Beniamin Bogosel
- Co-admin
Sincer, cred ca un user interesat sa invete matematica, nu va posta, asa cum a facut BogdanCNFB doar problemele din gazeta de la clasa lui si de la clasele alaturate, si nu s-ar da de gol ca el de-aia posteaza ca sa mearga la concursul gazetei. Si daca face asa, adica el vrea ca altii sa-i rezolve problemele, atunci fiti siguri ca n-are nici-o sansa la concurs.
Sunt de acord ca nu este corect sa copieze el solutiile si dup-aia sa mearga la concurs. Pe de alta parte, pot fi lasate deschise topicurile, ca nu il ajuta prea mult pe acel elev, daca nu rezolva el singur problemele.
Sunt de acord ca nu este corect sa copieze el solutiile si dup-aia sa mearga la concurs. Pe de alta parte, pot fi lasate deschise topicurile, ca nu il ajuta prea mult pe acel elev, daca nu rezolva el singur problemele.